ЕЛПАК Днес

 ЕЛПАК е една от най-големите фирми в България, работеща в областта на медицинската техника и оборудване.

Днес ЕЛПАК е на пазара с утвърдени позиции и богат опит. Целият екип  винаги се е стремил и работи, за да бъде лоялен, отговорен и надежден партньор.

Днес ЕЛПАК има централен офис в гр.Варна и представителни офиси в седем областни града на България. – София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Стара Загора, Русе, разпределени в 11 собствени работни площи – офиси, демонстрационни зали, помещения за сервизни услуги, складове в цялата страна..

Най-важният ресурс са хората. В ЕЛПАК днес работят над 60 висококвалифицирани специалисти – лекари, инженери, икономисти.

ЕЛПАК разполага с над 40 служебни автомобила – индивидуални за всеки търговски представител и сервизен специалист. Три микробуса с различни размери са готови адекватно да отговорят на изисквания и нужди на клиенти от цялата страна.


 

От 2006г. фирмата е сертифицирана по ISO: 9001:2000, а от 2009 г – по ISO 9001 2008.

Ежегодно ЕЛПАК участва в десетки специализирани медицински и стоматологични изложения, национални конгреси, конференции и симпозиуми.


Всяка година с цел повишаване на квалификацията и компетентността на служителите и още по-ефективно сработване на екипа ЕЛПАК провежда вътрешнофирмени обучения, семинари и тренинги. Ежегодно много сервизни и продуктови специалисти на ЕЛПАК се обучават на територията на различни водещи производители, за да предадат след това своя опит и знания на целия екип.

С конкурентни цени, възможности за избор, коректно отношение и качествено обслужване екипът на ЕЛПАК се стреми да утвърждава изграденото доверие.